1573 Hout


Scherpenbeemd 4 5741 TX Beek en Donk
06 83553281 Klik om te bellen

Over 1573 Hout

1573 Hout brengt interieurwensen tot leven. Elke dag werken we aan de meest luxe en uitdagende interieurprojecten waar menig mond van open valt. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar ook over de grens.

Uit hetzelfde hout gesneden
Ons avontuur begon in 2015 toen Twan Gielens en Cees van Heist als twee zelfstandige interieurbouwers besloten om elkaar te versterken. Later voegde Rick School zich aan het duo toe en samen gingen ze voor hout goud. Twan als de man die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt, Cees als het vertrouwde gezicht voor klanten en Rick als vakspecialist van de bovenste plank. Samen vormen zij een compleet team. Een team dat niet alleen kan ondernemen, maar tegelijk verdomd goed weet wat het met een stuk hout moet doen!

Inmiddels is 1573 Hout uitgegroeid tot een enthousiaste club van jonge creatievelingen, aanpakkers, doorpakkers, inrichters en bovenal: uitblinkers in ouderwets vakmanschap. We zijn veel, maar geen doorsnee interieurbouwers. Zo staan we bekend om de eindeloze mogelijkheden die we onze klanten bieden. Daarnaast presteren we next level als het gaat om kwaliteit en afwerking.

Bij 1573 Hout worden we gelukkig van de geur van gezaagd hout en zijn we in ons element wanneer we een project met eigen ogen werkelijkheid zien worden. Wat onze vakmannen in de werkplaats maken, plaatsen zij dan ook het liefst zelf. Zo zijn we er zeker van dat elk meesterwerk van onze hand perfect tot zijn recht komt in jouw interieur!

Foto's

Locatie: Rotterdam, Overschie. Een modern totaalproject voor 3 kadewoningen in Rotterdam. Keuken, trapwand, bad, kastwerk, tv meubel en badmeubel. We gebruikten afgepeld beukenhout in combinatie met g

1573 Hout in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp

Onze locatie

1573 Hout


Scherpenbeemd 4 5741 TX Beek en Donk
06 83553281 Klik om te bellen