Beautifier Design


Havercamplaan 39 1851 XC Heiloo
06-41893177 Klik om te bellen

Over Beautifier Design

Ronald is meubelmaker en klusjesman. Na 20 jaar gewerkt te hebben bij Universiteit Wageningen heeft hij in 2014 het roer omgegooid. In 2010 is hij de opleiding tot meubelmaker gaan volgen en in 2014 is hij gestart met Beautifier Design samen met zijn vrouw Jolanda. Naast het meubelmaken is Ronald een ervaren klusser. Van het schrijven van rapporten naar werken met de handen. Van het formuleren van heldere volzinnen naar het met oog voor detail en precisie bewerken en construeren van interieurwerken. Het is een wereld van verschil en tegelijkertijd een wereld van overeenkomsten.

Voor het uitvoeren van onderzoeksprojecten moet je goed organiseren en plannen. Je dient als eerste de achterliggende vraag of behoefte van de opdrachtgever te achterhalen en je moet je kunnen inleven in zijn/haar werk. Deze ervaring is nuttig bij het ontwerpen en maken van meubels en het doen van allerhande klussen naar de wens van de klant. Daarvoor moet je goed kunnen luisteren, vragen stellen en inleven in wat de klant voor ogen heeft.

Het mooie van het maken van een meubelstuk of het uitvoeren van een klus is het concrete resultaat waar de klant jaren plezier aan beleeft.

Foto's

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Onze locatie

Beautifier Design


Havercamplaan 39 1851 XC Heiloo
06-41893177 Klik om te bellen