De Grenenhoeve


Slenerweg 69 7848 AE Schoonoord
0591-381588 Klik om te bellen

Over De Grenenhoeve

De Grenenhoeve voor massief houten meubelen op maat gemaakt

Op onze website staan veel voorbeelden met prijzen van op maat gemaakte meubelen. Via het offerte systeem kun je zelf een meubel samenstellen. Vink je wensen aan, vul je maten in en verstuur je aanvraag digitaal. Omdat verschillende opties verschillende prijzen hebben, berekenen wij de aanvraag en krijg je van ons per e-mail een prijsopgave.

Wij maken zowel grenen als landelijke eetkamertafels, boekenkasten, tv meubelen, buffetkasten, dressoirs, bureaus en andere meubelstukken op maat
De meubelen kunnen afgewerkt worden in een houtkleur met was of lak maar ook in een verf kleur, bijna alle Ral kleur nummers zijn mogelijk. Wij bezorgen en monteren onze meubelen door bijna geheel Nederland, verdere informatie omtrent de bezorgservice is te vinden op onze website.

Wil je liever langskomen om het een en ander door te spreken of de verschillende optie mogelijkheden van de meubelen bekijken kan dat uiteraard altijd. Wij zijn van ma t/m zat van 10.00 - 17.00 uur geopend.

In onze webshop die is geïntegreerd in de website vindt je naast woonaccessoires ook landelijke kapstokken, industrïële lampen en landelijke klokken. Materialen om zelf een meubel op te knappen zoals meubelbeslag, meubelwas, briwax, waterbeits en meubelsloten ontbreken ook niet in de shop en alles is uit voorraad leverbaar.

Foto's

De Grenenhoeve in het kort

Soort(en) meubilair

Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Verkoop van meubelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Grenenhoeve


Slenerweg 69 7848 AE Schoonoord
0591-381588 Klik om te bellen