De Hoop Meubelmakerij - maatwerk meubels en serieproducten


Nijverheidsweg 46c 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
078 611 4891 Klik om te bellen

Over De Hoop Meubelmakerij - maatwerk meubels en serieproducten

Maatschappelijk Verantwoord Leerwerkbedrijf

In een moderne werkplaats die voldoet aan alle eisen van de tijd, proberen onze vakmensen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan uw wensen tegemoet te komen. Of het nu om minibiebs of stellingvlonders, om dierenverblijven of kisten gaat, wij staan open om met u over onze mogelijkheden te spreken.

Houtbewerking

Daarnaast bieden we de meest uiteenlopende mogelijkheden van houtbewerking. Wij leveren zaag, schaaf, draai en freeswerk. Maar ook vervaardiging en montage van houten halffabricaten behoort tot onze mogelijkheden.

Meubels op maat

Wij hebben de mogelijkheid om speciaal maatwerk te leveren. Zowel steigerhouten meubels als een lessenaar of verkoopbalie. U kunt uw wensen kenbaar maken middels een afbeelding of schets. Voor meubelen naar uw wens in de maat die u het beste uitkomt, kunt u dus bij ons terecht! Wij maken altijd eerst een offerte en bespreken met u de wensen in maat, kleur en uitvoering. Vervolgens wordt uw opdracht door onze vakmensen uitgevoerd.

Speelgoed

We zijn onder andere gespecialiseerd in allerlei scheepsmodellen en veerponten of een blokkenboot. Maar ook auto’s, een bakfiets, een fornuis, poppenhuis, puzzels, speelgoed opbergkist, etc.

Dierenverblijven, Tuin- en Woondecoratie

Op zoek naar een maatwerk poortdeur, een kippen- of hondenhok, egel- of eekhoornhuis, een vogelhuis, duiventil, vogelspeeltuin of een ander dierenverblijf naar wens? Gun uw dieren een kwaliteitshuis van onze meubelmakerij! Tevens produceren wij allerlei decoratieproducten, eventueel naar uw wens.

Kortom

De Hoop Meubelmakerij heeft u veel te bieden. Al onze werkzaamheden worden met kwalitatief hoogwaardige materialen samengesteld en ook werken we volgens de geldende Arbo normering. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Graag tot ziens!

Gerco en Ronald

De Hoop Meubelmakerij (leerwerkbedrijf van Werkvisie de Hoop)

Nijverheidsweg 46c Hendrik-Ido-Ambacht, 078-6114891

Maatwerk houten meubels, speelgoed, dierenverblijven, decoratie, tuinaccesoires en seriewerk

Foto's

De Hoop Meubelmakerij - maatwerk meubels en serieproducten in het kort

Soort(en) meubilair

Houten speelgoed
Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

De Hoop Meubelmakerij - maatwerk meubels en serieproducten


Nijverheidsweg 46c 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
078 611 4891 Klik om te bellen