De Meubelmaat


Industrieweg Oost 10 6662 NE Elst
0481-372119 Klik om te bellen

Over De Meubelmaat

De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor bijna elk interieur.

Ik ben Ralf Janssen. Met ruime ervaring als meubelmaker ben ik in 2000 Meubelmakerij/ Interieurbouw De Meubelmaat gestart. Samen met mijn team werken wij aan diverse opdrachten – van ontwerp tot aan realisatie. Wij maken al meer als 20 jaar meubels zoals tv kasten, tafels, linnenkasten, wandmeubels, badkamermeubels maar ook keukens en complete (bedrijfs-) interieurs.

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons centraal. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals ontwerpers, architecten en particulieren. Samen met u bepalen wij de juiste vorm en uitvoering.

Door de jaren heen is onze specialisatie hout uitgebreid tot diverse nieuwe materialen. Materialen die een duurzaam en intensief gebruik toestaan.

Wij zijn thuis in elke stijl; van klassiek tot een modern en eigentijds interieur. Hierbij maken wij gebruik van materialen als massief hout kersen, eiken, noten, beuken, plaatwerk (multiplex, MDF meubelplaat) en geplastificeerde materialen.

Wij werken op afspraak van maandag t/m vrijdag overdag of eind van de middag. Op die manier kunnen we rustig de tijd nemen.

Foto's

De Meubelmaat in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens
Meubelen op maat
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp
Meubelreparatie

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

De Meubelmaat


Industrieweg Oost 10 6662 NE Elst
0481-372119 Klik om te bellen