Deca Designs


Scheijdelveweg 5d 3214 VN Zuidland
06 14598784 Klik om te bellen

De juiste klantinleving tijdens het ontwerpproces
Warm/strak perfect passende kasten op maat
Vakmanschap & kwaliteit. Inzet duurzame materialen

Over Deca Designs

Bij Deca Designs bent u aan het juiste adres als het om maatwerk meubelen gaat. Wij onderstrepen exclusiviteit, creativiteit en uw behoefte om als individu uw interieur of meubel naar eigen wens te laten ontwerpen.

Naast een moderne meubelmakerij beschikken wij tevens over een ontwerpbureau. U kunt dus concluderen dat we alle faciliteiten in huis hebben om elk interieur zowel te kunnen ontwerpen als vervaardigen.

Welkom bij Deca Designs, hét maatwerk meubelbedrijf in Zuidland en regio Rotterdam. Wilt u unieke en hoogwaardige meubels die aansluiten bij uw wensen? Zoek niet verder! Bij Deca Designs combineren we vakmanschap, creativiteit en maatwerkoplossingen om meubels te creëren die perfect bij uw interieur passen.

Onze ervaren ontwerper werkt nauw met u samen om uw ideeën te vertalen naar een uniek meubelstuk. Of het nu gaat om een modern design, een klassieke stijl of een eigentijdse look, wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en oog voor detail om meubels te vervaardigen die een statement maken in uw interieur.

Naast vakmanschap bieden wij ook advies op maat. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van kleuren, materialen en indeling. Met onze expertise kunt u de perfecte sfeer en functionaliteit creëren in uw ruimte.

Bij Deca Designs hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We werken met hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en kiezen voor samenwerkingen met leveranciers die dezelfde waarden delen. Door te kiezen voor onze maatwerk meubels investeert u niet alleen in kwaliteit en esthetiek, maar ook in een duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd meubelstuk.

Bent u op zoek naar maatwerk meubels die uw interieur naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op met Deca Designs voor een vrijblijvend gesprek. Samen creëren we een uniek meubelstuk dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en perfect past bij uw interieur. Ga voor vakmanschap en creativiteit, ga voor Deca Designs!

Meubels op maat, passend voor elke ruimte in uw huis of bedrijf

Foto's

Zwart eiken kast op maat met elektrische haard
Tv meubel op maat
Zwart eiken maatwerk kast incl werkplek
Kastenwand op maat
Tv meubel op maat

Deca Designs in het kort

Soort(en) meubilair

Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Deca Designs

Deca Designs

Deca Designs


Scheijdelveweg 5d 3214 VN Zuidland
06 14598784 Klik om te bellen