den Breejen meubelmakerij & interieurbouw


Netwerkweg 31 1033 MV Amsterdam
0646400540 Klik om te bellen

Over den Breejen meubelmakerij & interieurbouw

Ons werk verrichten wij in opdracht van particuliere klanten, aannemers en architecten, bedrijven en instellingen als Artis en de Nieuwe Kerk en diverse sportverenigingen. Wij werken met een variabel team van enthousiaste vaklieden en een deskundig netwerk van leveranciers zoals lassers en steenhouwers om veelzijdige opdrachten te kunnen realiseren. 

Voor de uitvoering beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats met een CNC machine.

De meubels van Den Breejen zijn eigentijds en ambachtelijk tegelijk. Met klassieke houtverbindingen tegenover subtiele combinaties in kleur en materiaalgebruik. Een meubel of een ruimte staat nooit op zichzelf. Wij kijken met u of het interieur als geheel in balans is van lijnenspel, textuur tot kleurstelling en lichtinval. Uw omgeving is onze inspiratie. Uw wensen zijn het uitgangspunt van het ontwerp en maakproces. We stemmen onze vormentaal en materiaalkeuze af op uw persoonlijkheid of zakelijke identiteit. Ontwerpen, tekenen en de uitvoering, uw opdracht wordt tot in detail afgewerkt. 

Maak een afspraak met ons om inspiratie op te doen in onze werkplaats te Amsterdam Noord of voor een gesprek op uw locatie.

Foto's

den Breejen meubelmakerij & interieurbouw in het kort

Soort(en) meubilair

Cnc werk voor derden
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens
Meubelen op maat
Meubilair voor kinderopvang en onderwijs
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw

Onze locatie

den Breejen meubelmakerij & interieurbouw


Netwerkweg 31 1033 MV Amsterdam
0646400540 Klik om te bellen