Door Marco Interieurbouw & Meubelmakerij


Catharinaberg 3 5235 BL 's-Hertogenbosch
0612628606 Klik om te bellen

Over Door Marco Interieurbouw & Meubelmakerij

Voor elke ruimte en elke woonstijl.  Met hand & passie gemaakt.

U heeft misschien al ideeën over wat voor meubel u wilt, maar u kunt het niet vinden in de juiste maat of de gewenste kleur of afwerking. 

Uit ruw en onbewerkt hout uw droommeubel realiseren is mijn drijfveer! Oude ambachtelijke houtverbindingen worden nog steeds gebruikt, alleen de moderne apparatuur en technieken hebben ervoor gezorgd dat er meerdere mogelijkheden zijn op interieurgebied. Ongeacht of het meubel van hout, staal of een ander materiaal is: ik ontwerp en vervaardig precies dát meubelstuk dat u voor ogen heeft

Een zorgvuldige keuze van het mooiste hout staat aan de basis van onze meubels. Wij werken uitsluitend met leveranciers die een topkwaliteit hout- en plaatmateriaal leveren. Naast massief hout verwerken wij ook mdf, hpl of panelen met houtfineer, waarmee een besparing op de totaalprijs kan worden behaald. 

Naast eigen ontwerp nemen wij ook opdrachten aan. Op basis van uw wens of idee, maken wij een schets. Wij zijn daarbij regelmatig in gesprek met u. Nadat de schets volledig overeenkomt met uw wens en concreet genoeg is, wordt een prijsopgave berekend.  

 

Wilt u liever geen massaproduct? Bepaal dan zelf hoe uw meubel eruitziet en laat het ambachtelijk maken. 

Foto's

Door Marco Interieurbouw & Meubelmakerij in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens op maat
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp

Onze locatie

Door Marco Interieurbouw & Meubelmakerij


Catharinaberg 3 5235 BL 's-Hertogenbosch
0612628606 Klik om te bellen