Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij


Broekhoekweg 26 7582 PT Losser
053 536 1404 Klik om te bellen

1000m2 showroom met eigen gemaakte meubelen
Scherpe prijzen voor op maat gemaakte meubelen
Ambachtelijk maatwerk in eiken en amerikaans noten

Over Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij

Al 31 jaar een begrip in Twente!

Heeft u een eigen idee voor een meubelstuk in uw hoofd, maar kunt u het nergens laten uitvoeren? Meubelmakerij Het Ambacht in Losser maakt voor iedereen meubels op maat, waardoor we voor u het ideale meubel kunnen maken. Of het nu gaat om een kast, een salontafel, een dressoir. U kunt verzekerd zijn van exclusiviteit van onze meubelen.

Meubels op maat
Meubels maken is een vak dat door professionele meubelmakers uitgeoefend moet worden: onze deskundige meubelmakers zorgen voor meubels op maat die stevig zijn. Naast het feit dat de meubels op maat van Het Ambacht optisch prima in orde zijn, gaan ze ook nog lang mee. Kwaliteit is zeker gewaarborgd wanneer u meubelen bij Het Ambacht laat maken.

Een groot voordeel van Het Ambacht is ook dat de meubels op maat niet te duur zijn. We werken onder één dak, waardoor we de meubelen voor een aantrekkelijke prijs kunnen maken. De soorten hout die veelvuldig gebruikt worden voor het vervaardigen van meubels op maat zijn eiken en rustiek notenhout. Ook MDF is een vaak gebruikte houtsoort.

Hoewel onze meubelmakerij waar bijzondere meubels op maat gemaakt worden een belangrijk onderdeel is van Het Ambacht, kunt u voor kasten en andere meubelen ook in onze woonwinkel terecht. Hier verkopen we niet alleen eigen gemaakte meubelen maar ook meubelen van andere merken. Zoekt u echter meubels op maat, dan moet u bij onze meubelmakerij zijn!

Over ons
Het Ambacht Losser is voortgekomen uit Het Grenenwinkeltje Losser. Dit “Grenen” “Winkeltje” is begonnen in 1992 als een winkeltje van 100 M2 in grenen en antieke meubelen.
Na de ene op de andere uitbreiding tot in totaal 800 M2 is er in 1997 een nieuw pand gebouwd aan de rondweg om Losser van in totaal 1500 M2 met bovenverdieping. Dat dit te weinig was bleek al gauw en in 2001 werd er alweer 1000 M2 bijgebouwd waardoor sindsdien de totale oppervlakte Ca. 2500 M2 bedraagt.Belangrijk onderdeel van dit bedrijf is de eigen inpandige meubelmakerij waar veel eigen modellen op maat worden gemaakt (zie ook foto’s onder de button meubelmakerij).

Foto's

Boomstamtafel op maat
Badkamermeubel op maat
Eettafel RVS/eiken op maat

Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij

Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij

Het Ambacht Woonwinkel & Meubelmakerij


Broekhoekweg 26 7582 PT Losser
053 536 1404 Klik om te bellen