Hubbers interieurmakers


Lieskes Wengs 6 6578 JK Leuth
024 663 8820 Klik om te bellen

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers ontwerpt interieurs en maatwerk meubels voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. We realiseren deze meubels in onze eigen werkplaats en monteren zelf het interieur bij u op locatie. Heeft u een eigen ontwerp? Dan realiseren wij ook deze met veel plezier!

Door onze 45 jaar ervaring zijn wij in staat om voor iedere uitdaging een gepaste oplossing te bedenken. Onze 'alles onder een dak' aanpak zorgt ervoor dat projecten gestroomlijnd door het productieproces gaan. De interieurarchitecten weten wat de meubelmakers kunnen maken. Creativiteit en vakmanschap worden hierdoor gebundeld. Vaak horen wij dan ook 'daar hadden wij zelf nooit aan gedacht'. Of het nu om een compleet project gaat of een bescheiden plan. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder! Een mooi interieur begint bij een passend ontwerp. Onze interieurarchitecten nodigen u uit voor een kennismakings gesprek waarin alle wensen en verwachtingen worden besproken. Hierna gaat het creatieve proces van start en begint de eerste fase; het schetsontwerp. De grote lijnen worden gezet waarin de vraag vertaald wordt naar maatwerk oplossingen.

Is het schetsontwerp naar wens? Dan begint onze interieurarchitect aan het definitieve ontwerp. Dit wordt een gedetailleerde tekening waarin ook maatvoeringen en sfeerimpressies worden weergegeven. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte kunnen de meubelmakers aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op machine's maar ook het timmermansoog en de vaste hand zijn niet verloren gegaan.

Ons eigen montage team komt het interieur bij u plaatsen. Zij zetten de kroon op het werk! Deze specialisten werken zeer secuur waardoor minimale overlast en een optimaal eindresultaat gegarandeerd worden. Alles volgens afspraak en de werkplaats wordt brandschoon achter gelaten.

Heeft u een uitdaging voor ons?! Schroom dan niet om contact op te nemen.

Telefoonnummer: 024-6638820
E-mail: info@hubbers.nl
Website: www.hubbers.nl

Foto's

Maatwerk interieur

Hubbers interieurmakers in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens
Meubelen op maat
Meubilair voor kinderopvang en onderwijs
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Hubbers interieurmakers


Lieskes Wengs 6 6578 JK Leuth
024 663 8820 Klik om te bellen