joepslooten


Duivenvoordestraat 77 3021 PE Rotterdam
0624449774 Klik om te bellen

Over joepslooten

Meubels op maat in hartje Rotterdam.

Op zoek naar een meubel op maat in hout, staal of rvs?  Van hoogwaardige designtafel tot een boombankje... U kunt het zo gek niet bedenken of ik maak het voor u.  Kijk op https://joepslooten.nl/nieuws/ voor reviews over mij en mijn meubels.

In samenwerking met u en uw ideeën maak ik een eindontwerp.  Ik vind het belangrijk om de klant zoveel mogelijk bij het gehele proces te betrekken, want achter elk meubel schuilt een verhaal.

Ik ben vele jaren werkzaam geweest als machinebouwer en gereedschapsmaker. Tussendoor heb ik de 4-jarige deeltijdopleiding goudsmeden gevolgd en heb nog steeds een grote passie voor dit vak. Daardoor heb ik ook het fijne werk goed onder de knie gekregen en vooral veel oog voor detail ontwikkeld.

Naast mijn werk in de metaalbranche heb ik veel meubels ontworpen en gebouwd in mijn eigen werkplaats in Rotterdam centrum. Daar is mijn liefde voor het meubelmakersvak steeds meer gegroeid.

Ik werk zeer secuur en met mijn vele jaren ervaring in uiteenlopende richtingen heb ik veel materiaalkennis opgedaan.  Ik kan mijn creativiteit de vrije loop geven om een prachtig meubel voor jou te ontwerpen en realiseren, in zowel staal als hout en vele andere materialen.  Niets is mij te gek! Interesse in één van de meubels op mijn website, of heb je zelf een wens of idee? Neem contact met mij op.

Foto's

audiomeubel

joepslooten in het kort

Soort(en) meubilair

Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Meubelreparatie

Onze locatie

joepslooten


Duivenvoordestraat 77 3021 PE Rotterdam
0624449774 Klik om te bellen