Lansink Meubelmakerij Jos


Eekboerstraat 30H 7575 AX Oldenzaal
0541 625 761 Klik om te bellen

Kast of meubel op maat laten maken
Meubelmaker uit Twente voor particulieren en B2B
Van idee tot uitvoering: volledige keuzevrijheid

Over Lansink Meubelmakerij Jos

Bij Meubelmakerij Jos Lansink in Oldenzaal houden we ervan om de klant gelukkig te maken met mooie maatwerk meubels. Daarom werken wij niet met een vaste collectie, maar maken we op basis van jouw specifieke wensen een persoonlijk ontwerp. Een ontwerp waarin praktische oplossingen, volledige keuzevrijheid en oog voor detail centraal staan. Dat is voor ons maatwerk. Wij houden ervan om ruimtes maximaal te benutten, materialen te vinden die perfect bij jou passen en dit alles op een stijlvolle manier toe te passen.

Als meubelmaker en interieurbouwer en bedienen we voornamelijk klanten uit de regio Twente, zoals Oldenzaal, Hengelo en Enschede. We zijn gespecialiseerd in alle denkbare (inbouw)kasten, keukens en tv-meubels, maar ook tafels en renovaties van bestaande meubels. In onze meubelmakerij aan de Eekboerstraat 30H in Oldenzaal werken we met liefde aan de meest uiteenlopende projecten.

We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. Door onze expertise en vakmanschap ben je verzekerd van een meubelstuk dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam. We denken ook graag mee om een meubel te bedenken dat past bij de inrichting van de klant. We zijn een kleinschalige meubelmaker en steken veel tijd in onze klanten, daarom ook dat we als interieurbouwer uit Oldenzaal het liefst werken in Twente. We vinden dat onze klanten onze onverdeelde aandacht verdienen. Zo komen we tot de mooiste producten en leveren we service waar we achter staan.
We zijn een klein maar gepassioneerd familiebedrijf dat sinds 1991 vakwerk levert op allerlei meubelgebied. Begon het ooit met hoogwaardige stoelen en tafels, zo ligt intussen onze kracht in het maken van alle denkbare maatwerk kasten(combinaties). Denk aan bijvoorbeeld kledingkasten, inbouwkasten, ladekasten en dressoirs, wasruimtes, trapkasten, tv-meubels, boekenkasten, cinewalls en keukens.

Voor inspiratie kan je terecht op onze website en we staan ook altijd klaar om advies te geven. Kom langs in onze werkplaats in Oldenzaal of maak een afspraak bij u thuis! Jouw kast op maat en andere maatwerk meubels vind je bij Meubelmakerij Jos Lansink in Oldenzaal.

Ruimtes maximaal benutten, materialen die perfect bij jou passen en een stijlvolle toepassing: dat is voor ons maatwerk

Foto's

Kledingkast op maat onder schuine kap

Lansink Meubelmakerij Jos in het kort

Soort(en) meubilair

Kast op maat
Keukens
Meubelen op maat
Speciale meubelen
TV-meubel op maat
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp
Meubelreparatie
Meubelrestauratie
Verkoop van meubelen

Onze locatie

Lansink Meubelmakerij Jos


Eekboerstraat 30H 7575 AX Oldenzaal
0541 625 761 Klik om te bellen