Marco van der Bilt | Meubelmaker en Vormgever


Veenland 5 2291 NR Wateringen
06 28974837 Klik om te bellen

Over Marco van der Bilt | Meubelmaker en Vormgever

Marco van der Bilt | Meubelmaker & Vormgever

Visie
Een meubel dat onder een trap, of precies in ‘die’ nis moet passen. Een authentieke of een moderne interieurbetimmering. Het doel van de realisatie van uw wensen, zal altijd een meubelontwerp zijn waar de opdrachtgever zich in terug vindt. Met de woonwensen van de opdrachtgever als uitgangspunt, komen we tot een gemeenschappelijk beeld of interieurontwerp. Hierbij is het de uitdaging om uit ieder uniek meubelontwerp een vanzelfsprekende synthese tussen esthetiek en functie-eisen te creëren.

Uitvoering
Materiaalkeuze, werkwijze en organisatie zijn de drie peilers waarop de uitvoering van uw woonwens rust. Een ontwerp met een eigen karakter vraagt om een nauwkeurige afstemming van deze drie factoren. Ook al verschillen deze zaken bij ieder meubel of interieur steeds weer, de uitvoering van ieder uniek ontwerp draagt altijd dezelfde handtekening.

Resultaat
Een meubel op maat maakt uw interieur compleet. Een fraaie interieurbetimmering is als een warme deken voor uw meubels en een meerwaarde voor uw huis. Hoe u het ook voor ogen heeft. ‘Thuiskomen’ moet het resultaat zijn van een sterk ontwerp en een vakbekwame uitvoering.

Foto's

Zwevend dressoir

Marco van der Bilt | Meubelmaker en Vormgever in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Cursus meubelmaken of meubelrestauratie
Interieurbouw
Interieurontwerp

Onze locatie

Marco van der Bilt | Meubelmaker en Vormgever


Veenland 5 2291 NR Wateringen
06 28974837 Klik om te bellen