Meubelminded


Operettelaan 317 3543 BR Utrecht
06 261 461 28 Klik om te bellen

Over Meubelminded

Meubelmakerij in Utrecht en omgeving

Meubelminded is een kleine meubelmakerij gerund door Joppe Overberg en gevestigd in Driebergen-Zeist. Ik werk voornamelijk in de buurt van Utrecht en heb meubels op maat gemaakt voor klanten in o.a Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Bilthoven e.o.

Kast, tafel, tv-meubel en keuken op maat

Naast kasten en tafels vervaardig ik ook keukens op maat. Bedrijven kunnen ook bij Meubelmakerij Meubelminded terecht. Een hele specifieke tak van sport zijn de liturgische meubels die ik maak voor kerken en religieuze centra.

25 jaar vakmanschap

Als meubelmaker heb ik al 25 jaar ervaring met het maken van maatwerk meubels waarvan ik 20 jaar een eigen bedrijf heb. Het vak meubelmaker oefen ik nog dagelijks met veel plezier uit. Een meubel maken dat voldoet aan de wens van een klant en werken met het mooie materiaal hout, geeft veel voldoening.

Hout en oog voor duurzaamheid

Hout is het voornaamste materiaal waarmee ik werk. Een mooi natuurlijk product waar ik een passie voor heb. Ik zaag boomstammen die ik zelf lokaal inkoop en die na het zagen tot planken een uitgebreid drogingsproces ondergaan. Zo werk ik zo duurzaam mogelijk en weet ook de klant waar het hout vandaan komt.

Een uniek meubel op maat

Veel mensen die Meubelmakerij Meubelminded benaderen hebben specifieke wensen voor een meubel; een tafel van een bepaalde afmeting of houtsoort, een wandkast over de volle breedte van de woonkamer, een kast waarin de televisie is weggewerkt, een maatwerk keuken. Een impressie van de verschillende meubels kunt u op de website bekijken.

Persoonlijk contact

Als u op zoek bent naar een specifiek maatwerk meubel dan kunt u contact met me opnemen. Ik kom dan bij u langs en we bespreken uw wensen, denk met u mee en laat materialen/houtstalen zien. Ik hoor van klanten terug dat ze dit persoonlijke contact erg waarderen. Daarna maak ik op verzoek een vrijblijvende offerte en eventueel een eenvoudige tekening. Zodra u de opdracht bevestigt kan het meubelmaken beginnen.

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Onze locatie

Meubelminded


Operettelaan 317 3543 BR Utrecht
06 261 461 28 Klik om te bellen