Rob Sleegers interieur


Oliemolen 2 5721 WN Asten
0493695545 Klik om te bellen

Over Rob Sleegers interieur

Idee
Meubilair dat in alle opzichten aan uw persoonlijke wensen voldoet? Een slaapkamer, keuken of kast die speciaal voor u op maat en kleur is gemaakt? Uw winkel- of bedrijfsruimte aangepast aan uw wensen? Een interieur dat volledig bij u past omdat u de vormen en materialen zelf heeft bepaald? Het comfort waar u al jaren op zit te wachten, in de stijl waaraan u zelf de voorkeur geeft, ingebracht in uw eigen omgeving? Kortom maatwerk in optima forma? Uw ultieme wens wordt verwezenlijkt door Rob Sleegers interieur/meubelmakerij te Asten die al vele jaren vakmanschap in maat werk levert!
Lees meer

Ontwerp & advies
In de meeste gevallen bezoeken wij de klanten thuis. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de stijl van het interieur en de mogelijkheden van een passend ontwerp. Uit een eerste gesprek volgen ontwerptekeningen en een offerte.

Advies
Sommige klanten weten duidelijk aan te geven wat ze willen en hebben zelf een ontwerp gemaakt. Anderen hebben nog geen idee en willen graag uitvoerig geadviseerd worden. Bij ons zijn er vele mogelijkheden zoals op maat gemaakte meubels, multifunctionele kasten, uitgebreide kastenwanden, eet- of bijzettafels, gehele keukeninrichtingen waarbij de keuken inclusief alle accessoires vakkundig geïnstalleerd worden en voor bedrijven eenwinkelinterieur, kantoorinrichting en balie.
Lees meer

Uitvoering
De meubels, keukens en interieurs die wij ontwerpen en door ons worden gemaakt variëren in stijl van modern tot klassiek. voor de grotere projecten werken wij ook samen met gerenommeerde binnenhuisarchitecten. De mogelijkheid bestaat om een strakke tafel met r.v.s. of aluminium poten te vervaardigen. Maar ook meubels en keukens met een rustieke uitstraling worden door ons gemaakt. Vele houtsoorten zoals eiken, essen, beuken, kersen, noten en esdoorn worden door ons verwerkt, deze kunnen zowel blank als op kleur geleverd worden. Ook dekkend lakwerk in hoogglans gepolijst, mat of zijdeglans met daarin eventueel een structuur of reliëf is mogelijk. Tevens verwerken wij ook gemelamineerde kunststof materialen en hpl welke veel in de interieurbouw wordt toegepast. Ook alle bijkomende materialen zoals aluminium, rvs, verlichting en alle acessoires worden door ons geleverd. Alle bijkomende werkzaamheden zoals een verbouwing, stukadoor, loodgieter, elektriciën, tegelzetter, schilder e.d. kunnen door ons worden verzorgt, kortom u kunt bij ons terecht voor een totaalplaatje met 1 aanspreekpunt.
Lees meer

Foto's

Rob Sleegers interieur in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Keukens
Keukens en interieur voor bedrijven
Meubelen op maat
Meubilair voor kinderopvang en onderwijs
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw

Onze locatie

Rob Sleegers interieur


Oliemolen 2 5721 WN Asten
0493695545 Klik om te bellen