SAW design


Terschellingpad 2 2036 KH Haarlem
0610467163 Klik om te bellen

Over SAW design

SAW design is door Stef Peil opgericht en is gevestigd in Haarlem. Het idee is ontstaan uit een veelvoud van interesses, waaronder kunst, design en surfen. SAW houdt zich bezig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze creëren van meubels en surfboards. De ontwerpen van SAW zijn kernmerkend en vooral te herkennen aan de combinatie van verschillende materialen, zoals hout en staal. Deze materialen worden in verschillende stijlen gecombineerd, waarbij in sommige ontwerpen gebruik word gemaakt van onderdelen van oude bestaande meubels. SAW is altijd opzoek naar die look die zich onderscheidt van andere meubelmakers en een eyecatcher vormt in jouw interieur.
SAW heeft zich aan het begin vooral gefocust op het maken van houten, holle en Alaia surfboards. Deze boards zijn niet alleen een nieuwe surf ervaring, maar daarnaast ook erg duurzaam en uiteraard erg geschikt om als decoratie aan de muur te hangen.
Naast surfboards maakt SAW veel verschillende meubels waarbij gebruik gemaakt wordt van oud, geleefd en nieuw hout van verschillende houtsoorten. Ontwerpen kunnen tevens op maat en geheel naar eigen wens gemaakt worden.
Heeft u interesse en wilt u meer weten over de meubels of surfboards? Neem dan gerust contact op.

SAW design in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Surfboards
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Meubelreparatie
Verkoop van meubelen

Onze locatie

SAW design


Terschellingpad 2 2036 KH Haarlem
0610467163 Klik om te bellen