StijlZo meubelmakerij


Laageinde 58 4191 NS Geldermalsen
06 18170570 Klik om te bellen

Over StijlZo meubelmakerij

Bezoek onze website www.stijlzo.nl voor meer informatie en neem contact met ons op.

  • kennis van zaken
  • Direct van de meubelmaker
  • Korte lijnen
  • Vakmensen


De beste maatwerk meubels bij jou in de buurt!
Ben je op zoek naar een mooi en stijlvol meubel? Meubelmakerij StijlZo maakt al jouw stijlvolle kwaliteitsmeubels op maat! Maar hoe gaat Meubelmakerij StijlZo te werk? Allereerst ontwerpen en produceren wij al je meubels geheel naar wens. Dit doen wij voor zowel binnen als buiten. Heb je meer behoefte aan meerdere meubels van dezelfde kwaliteit dan enkele stukken? Dat kan! Wij maken onder andere eikenhouten tafels op maat, maar ook eiken ronde, ovale en vierkante eettafels. Naast dat wij eikenhouten eettafels maken voor bij jou in huis, kun je ook bij ons terecht voor al je hardhouten tuintafels. Kortom, het maakt niet uit wat voor houten tafel je nodig hebt, bij Meubelmakerij StijlZo staan wij voor je klaar! Samen met alle denkbare materialen, zoals massief eikenhout, hardhout, fineer en plaatmaterialen gaan wij voor je aan de slag!

Waarom kiezen voor Meubelmakerij StijlZo?
Net op jezelf gaan wonen en helemaal toe aan je eigen stijlvolle meubels? Hiervoor ben je bij Meubelmakerij StijlZo aan het juiste adres. Wij leveren echt vakmanschap aan de hand van ons zelfopgeleide vakmannen, zo kun je bij ons terecht voor al je maatwerk. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om goede kwaliteit te leveren, wij werken dan ook met een uitgebreide kennis en deskundigheid van onze producten. Wij vinden het ook zeer belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn! Om deze reden werken wij met snelle levertijden, een goede communicatie en directe lijnen. Ons team steekt graag de handen uit de mouwen en gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Meer weten? Neem even contact met ons op!
Toe aan maatwerk meubels, zoals eikenhouten tafels? Bij Meubelmakerij StijlZo ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor al je vragen! Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 18 17 05 70  Of stuur een e-mail naar info@stijlzo.nl

Meubelmaker StijlZo - maatwerk meubels. StijlZo ontwerpt en maakt stijlvolle kwaliteitsmeubels op maat

Foto's

Rond noten tafelblad zijdeglans gelakt van StijlZo

StijlZo meubelmakerij in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Tuinmeubelen
Woonmeubelen

Diensten

Meubelreparatie
Meubelrestauratie
Verkoop van meubelen

Onze locatie

StijlZo meubelmakerij


Laageinde 58 4191 NS Geldermalsen
06 18170570 Klik om te bellen