Tov Gemaakt


Eckertstraat 18C 8263 CB Kampen
06 51763389 Klik om te bellen

Vele diverse massieve houtsoorten
Hout uit eigen stad (duurzaam)
Houtdraaiwerk op maat

Over Tov Gemaakt

Door gebruik te maken van verschillende technieken naast alleen het houtwerk, waaronder MIG lassen, leveren we graag maatwerk vanuit de werkplaats in Dronten. Naast meubels voor in huis, de tuin of op het werk denkt hij graag mee voor een creatieve oplossing in het interieur.

Niet alleen wordt er gewerkt met verschillende houtsoorten. We denken graag verder en maken daarnaast ook veel gebruik van staal. Ook andere materialen als kurk, beton, vilt etc. behoren tot de mogelijkheden om tot een mooi product te komen.

Naast meubels op maat verzorgen wij ook unieke verlichting (handgemaakt). Elk product is weer anders. Recent hebben we ook het onderdeel 'upcycling' toegevoegd. We willen een denken aan het milieu en maken graag nieuwe producten met gebruikte materialen (bijvoorbeeld van de kringloop). Zie de website voor inspiratie en het aanbod.

Vaak is een eerste reactie op een mooi product: ‘Tov Gemaakt’! Deze naam is weloverwogen gekozen en heeft een bijpassende betekenis. TOV is een Jiddish-Hebreeuws woord wat als grondbetekenis ‘goed’ betekend, maar ook: ‘schoon, gaaf, volmaakt, uitmuntend, kostbaar, aangenaam’ en ga zo maar door. Dat is dan ook de uitstraling die we willen geven aan de producten die we maken en de diensten die we leveren.

Foto's

Eettafel kersenhout

Tov Gemaakt in het kort

Soort(en) meubilair

Meubelen op maat
Verlichting op maat
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Meubelrestauratie
Upcycling

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Tov Gemaakt


Eckertstraat 18C 8263 CB Kampen
06 51763389 Klik om te bellen