Terug

Aanpassen dressoir naar buffetkast?

Marlies

We willen graag een dressoir laten aanpassen naar een buffetkast. Het is een dressoir gemaakt door een meubelmaker van eikenhout in een soort olie gezet. We willen graag een stuk er boven op hebben in drie schuifgedeeltes met glas zoals je nu veel in de winkels ziet. De onderkant van de kast hoeft niet aangepast worden. Wel graag gespoten in een donkergrijze kleur ipv de huiddige houtskleur.

Kunt u een indicatie geven van een prijs?

 

MvG, Marlies


4 Antwoorden

Antwoord van WoodWork J.Novak

Dear Marlies,

My name is Jakub and i am owner of one small woodwork company in Landsmeer.Answer for your question is a bit dificult,because always the price is on depend on the sizes ,what kind of paint you will like to have etc.Anyway feel free to contact us and we are ready to make Tentative calculation for you.

Have a nice day 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Marlies,

Leuk om te lezen dat je de moeite wilt nemen een meubel te blijven gebruiken.

Mijn eerste tip is om een meubelmaker te zoeken die bij je in de buurt woont. Je zulkt er een paar keer langs moeten tijdens de bouw.

Tweede tip is om de kleur in overleg te bepalen en uit te proberen op een hoekje uit zicht. Hout waar olie op zit is vaak zeer lastig te spuiten. Wat het zal worden, is daardoor een combinatie van jouw smaak en uitproberen.

Het bovendeel zal iedere meubelmaker kunnen maken.

Mocht je meer vragen hebben, stuur dan gerust een email (info@petervanvelsen.nl). Mocht het zo zijn dat je in de regio Eindhoven, Tilburg, Nijmegen woont, je bent hier altijd welkom.

Met vriendelijke groet,

Peter van Velsen
Meubelrestauratie

Bernhardstraat 2
5473EE Heeswijk-Dinther 


Antwoord van mika spuiterij

hallo beste

helaas te ver van mijn werk gegio

vorige reactie  klopt dus het gaat geld kostendhr: peter van velsen

mvg peter

mikaspuiterij@home.nl 


Antwoord van Meubelmakerij Bohome

Hallo Marlies,

 

Dit is een leuke uitdaging om van een bestaande meubel een andere type meubel te maken.

Om tot een mooi resultaat te komen zou ik dan met u een vrijblijvend bezoek willen brengen om het met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wat getreft de grijze kleur is op nieuwhout geen probleem. Echter op de bestaande buffetkast die met een of andere olie is beschermt kan dit wel een probleem worden of de nieuwe kleur hierop houdt. Er zijn olie soorten zoals ik die heb van DeCokerij zijn naar goede droging overschilderbaar maar of dat bij u het geval is is afwachten. Om er zeker van te zijn dat de nieuwe verflaag ook goed hecht is het misschien toch raadzaam om de buffetkast te ontdoen van de olielaag.

 mocht u meer informatie willen neem dan gerust contact met mij op.

In afwachting op uw reactie.

 

Met vriendelijke groeten,

Sjaak Bos

Meubelmakerij Bohome

www.bohome.nl

0683328397