Terug

Eettafelbankje op maat?

Fam vd Berg

Hallo meubelmakers,

 

Ik ben op zoek naar een leuk eettafelbankje.

 

De afmeting van het bankje van 130 lengte, breedte 35 en hoogte ong 47 cm. Geen rugleuning of opbergbak.  Wat gaat mij dat kosten? En kan het licht eiken gemaakt worden? n wat is de levertijd? En waar op te halen? De voorkeur zou hebben in dezelfde style als de huidige tafel. Is dat mogelijk, als ik een foto toestuur?

 

Alvast dank.

 

Fam vd Berg


5 Antwoorden

Antwoord van Customwood

Dit is allemaal mogelijk... Wij zitten in Blaricum. Als u een foto kan sturen van de huidige tafel kan ik een prijsje voor u maken. Info@customwood.nl


Antwoord van Te Boveldt Meubelmakerij

Beste familie v/d Berg,

 

Hartelijk dank voor uw informatieaanvraag en uw interesse in Meubelmakerij Te Boveldt.

Ik begrijp dat u zich oriënteert op een uniek meubelstuk, door u bedacht en door ons op maat gemaakt.

 

Hierbij ontvangt u onze reactie voor een bankje gemaakt van eikenhout, afmeting 130x35x47.

 

De foto’s die op onze website worden getoond zijn voorbeelden van gemaakte meubels om inspiratie op te doen. Wij maken alle meubels op maat in onze eigen werkplaats.

Hierdoor is het mogelijk om samen met ons uw meubel geheel naar eigen wens te ontwerpen. U heeft keuze uit ongekend veel mogelijkheden qua materiaal, model, maatvoering en (kleur) afwerking. Om deze reden ontvangt u een richtprijs.

 

Richtprijs € 400,-.

 

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, zodat wij gezamenlijk uw ideeën en persoonlijke wensen kunnen doornemen. (bijv. veel of weinig knoesten, kleur etc.)

De prijzen zijn incl. BTW en de afwerking, de levertijd is ongeveer 8 weken.

 

Over Te Boveldt en omgeving:

Wij hebben een mooie speelhoek voor de kinderen. Harderwijk heeft een aantal attracties waarmee u wellicht uw bezoek aan onze showroom kunt combineren (Historische binnenstad, Dolfinarium, Kasteel Staverden, Sauna Zwaluwhoeve). Bezoek Hanzenstad Harderwijk

 

Graag hoor ik van u of u vrijblijvend onze showroom komt bezoeken. Dit kunt u op elke gewenst tijdstip doen van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur.

 

Ik verheug me op uw reactie,

Klik hier voor diversen modellen tafels om een idee te krijgen van prijzen. Uiteraard beïnvloeden materiaal keuze en uitvoering de prijs van uw maatwerktafel.

 

 

Hartelijke groet,

 

 

 

Kiwon van der Tweel

 

 

 

 

www.facebook.nl/teboveldt


Antwoord van MulMeubel

Is mogelijk natuurlijk.

Graag uw aanvraag naar info@mulmeubel.nl

www.mulmeubel.nl

 

Mvg, namens MulMeubel


Antwoord van Kopshout Meubelmakerij

Beste familie van den Berg, 

 

Wij maken graag een dergelijke bank voor u. Dat kan heel eenvoudig, voor ongeveer 400,- incl BTW (nog afhankelijk van de dikte van het hout), maar we zijn gespecialiseerd in het maken van mooie handgemaakte hoekverbindingen, zoals de tandverbinding, zwaluwstaartverbindingen of zelfs de nijiri arigata, een Japanse zwaluwstaartverbinding. Deze verbindingen maken het bankje bijzonderder, maar ook duurder. Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Kom eens langs in onze toonkamer in Nijmegen!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Hein te Velde

Meubelmakerij Kopshout


Antwoord van fka interieurs

Goeden avond,

 

Bankje 130x35x47 prijs vanaf 140,- (op maat gemaakt).

www.klinkermeubel.nl