Terug

Welke meubelmaker ziet het als uitdaging om een kasteelbed te maken?

S. Burger

Ik heb op internet een plaatje gevonden van een kasteelbed (geen bouwtekening), het betreft een bed, met 2 kastjes ervoor, een ombouw en opbouw, links een wenteltrap naar het "dak" rechts een glijbaan.

Nu zoek ik eigenlijk een meubelmaker die dit zou kunnen realiseren (tegen een voor mij betaalbare prijs) (dit natuurlijk in overleg!) Wie weet er een meubelmaker die zo iets echt als uitdaging ziet?? (in mij  ogen is het namelijk een uitgebreide klus,....., maar ik ben geen meubelmaker!)


4 Antwoorden

Antwoord van IT'S LATTA

Altijd moeilijk met beperkte informatie. Stuur een foto naar info@itslatta.nl en ik kan er iets meer over zeggen. Bovendien in welke regio woon je?

 

groet,

Paul Latta

IT'S LATTA

www.itslatta.nl


Antwoord van Clemens Heemskerk

Kan altijd vrijblijvend voor u kijken wat de mogelijkheden zijn en het is altijd een uitdaging om iets te maken naar wensenvan de klant .

 

Met vriendelijke groet,

Clemens Heemskerk

Clemens design


Antwoord van Korsten Interieurbouw BV

hallo mevrouw Burgers,

 

U kunt bij mij altijd vrijblijvend een offerte aanvragen hierover het is zeker een uitdaging maar daar hou ik van, stuur mij de gegevens en ik zal er naar kijken.

doe maar per mail info@korsteninterieurbouw.nl ook waar U woond en telfoon nummer voor als er vragen zijn.

ik hoor snel van U en dan maak ik een passende offerte.

 

Met Vriendelijke Groet,

 

Will....... 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Mocht u in de omgeving van Utrecht wonen, dan kom ik graag langs om uw ideeen te bespreken, en het voorbeeld te bekijken. Ik kan u dan als snel een vrijblijvende prijsopgaaf doen.

 

vriendelijke groet,

Joris Rodenburg

www.jorismeubels.nl